Koeze Makelaars & Taxateurs B.V. is een makelaarskantoor in onroerende goederen dat zich al meer dan 45 jaar actief begeeft op alle terreinen van het onroerend goed. Wij doen dat vanuit onze filosofie:

Klantgericht werken, aangevuld met ervaring en deskundigheid

Wonen

Als lid van de sectie Wonen van de NVM kunt u van ons de kennis, deskundigheid, zekerheid, onafhankelijkheid en de degelijkheid verwachten van de NVM makelaar. Daarnaast kunt u van ons de nodige creativiteit, enthousiasme en aandacht verwachten die u wenst bij de verkoop of aankoop van uw woning. Uiteraard zijn wij ook deskundig op het gebied van de taxaties van woningen zoals bij financiering, herfinanciering, taxatie van de waarde na verbouwing, in verband met de successie, etc.

Bedrijfs Onroerend Goed

Koeze Makelaars & Taxateurs B.V. heeft een NVM bedrijfs onroerend goed specialist binnen haar gelederen. Erik Koeze is een ervaren makelaar op dit specialistische gebied en als zodanig lid van de sectie bedrijfs onroerend goed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Als lid van de sectie Business van de NVM kunt u de nodige deskundigheid van ons verwachten op het gebied van commercieel onroerend goed. Toch heeft dit vakgebied, door zijn vaak ongekende veelzijdigheid en diversiteit, meer nodig dan alleen die toevoeging van dat logo.

 Wij bieden dat meerdere op de gebieden van:

  •  Verhuur van bedrijfs onroerend goed
  •  Verkoop van bedrijfs onroerend goed
  •  Taxaties van bedrijfs onroerend goed
  •  Ontwikkeling van bedrijfs onroerend goed
  •  Beheer van bedrijfs onroerend goed
  •  Advisering in zijn algemeenheid bij bedrijfs onroerend goed