Huurwoningen beheren, of vastgoedmanagement zoals dit tegenwoordig ook wel wordt genoemd, deden de oprichters van ons kantoor, voor hun start in de makelaardij zelf, als verhuurder al. Wij kunnen ons dan ook goed inleven in de interesses van onze opdrachtgevers. Een vak dat wij beheersen.

Onderdelen als huurincasso, behandeling van onderhoudsklachten, onderhoudsplanning en aanbesteding van onderhoud, aanzegging van huurverhogingen, fiscale aangifte, huurcommissieprocedures en de administratieve verwerking, maken wij tot ons takenpakket.

Met onze juridische dienst begeleiden wij tot in vergaand stadium incasso procedures met als voordeel tijdwinst en kostenbesparing.

In combinatie met koop/verkoop en verhuuradviezen voor beleggingsobjecten, is onze dienstverlening voor tal van klanten uitgegroeid tot vermogensbeheer. Veel, voornamelijk particuliere beleggers, vertrouwen ons inmiddels hun vastgoed in beheer toe.

Standaard tarieven voor beheer kennen wij niet. Afhankelijk van de omvang van het te beheren pakket, het soort objecten en de door ons uit te voeren beheersactiviteiten, brengen wij graag een offerte uit.