NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

De locatie

Het ter plaatse gelegen zorgcentrum aan de Claudius Civilislaan staat al geruime tijd leeg en zal worden gesloopt. Op deze markante plek, bijna geheel omringd door water, worden drie kleinschalige gebouwen ontwikkeld met in elk gebouw 20 of 25 appartementen. De tuin tussen en rond de gebouwen krijgt een parkachtige uitstraling, waardoor deze naadloos aansluit bij het naastgelegen Heempark.
Alle voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving, terwijl u er toch in alle rust kunt wonen. Het Vlaardingen van vandaag is een dorpse stad, een stad met een unieke historie, een gezellig centrum, veel groen en een rijk aanbod aan activiteiten en evenementen.

 

De appartementen

De goed doordachte en luxe afgewerkte 3- en 4-kamerappartementen zijn standaard voorzien van o.a. een compleet ingerichte keuken, sanitair van Villeroy & Boch, groot formaat tegelwerk en vloerwarming. De daken worden voorzien van energieleverende zonnepanelen. Verder heeft elk appartement een eigen parkeerplaats. Er is een gezamenlijke overdekte fietsenberging en een afzonderlijke berging in de onderbouw.

 

 

 

 

Prijzen vanaf € 236.900,- tot €292.800,- v.o.n. (inclusief een eigen parkeerplaats).

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de appartementen kunt u vrijblijvend het inschrijfformulier invullen. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Benieuwd geworden? In onderstaande video wordt een 3D impressie gegeven van het project Parc Claudius!