BINNENKORT IN DE VERKOOP

10:57:30 03-05-2018

Project Het Balkon Laan-en Hofwoningen

Het Balkon van Maassluis is ontzettend populair. De gevarieerde, rijk gedetailleerde architectuurstijl en ligging bij de Nieuwe Waterweg vallen in de smaak. Met plezier laten we je kennismaken met de 36 prachtige Laan- en Hofwoningen. Opnieuw een prachtig plan dat voor elk wat wils biedt. 

Laanwoning type C 

Langs de mooie Jacob van Heemskerklaan komen 10 grote Laanwoningen van het type C. Deze huizen zijn 5,40 meter breed en hebben een statige uitstraling. In het metselwerk zitten bijzondere details en de daklijsten vallen op. 

En heb je al gezien dat een aantal voordeuren extra breed lijkt, door het zijraam als smalle deur te ontwerpen? De architect heeft op allerlei manieren variatie aangebracht, waardoor de rij met Laanwoningen een heel charmante uitstraling krijgt. 

Laanwoning type D 

De drie Laanwoningen op de hoek hebben een statig karakter door de 3 volledige woonlagen, mooie daklijsten en een chiq omkaderde voordeur. Deze woningen zijn 4,80 meter breed. Wil je trouwens iets bijzonders? De hoekwoning heeft op elke verdieping een raam in de zijgevel. 

Hofwoning type C 

Aan de Hudson komen 10 Hofwoningen van 5,4 meter breed. Hoewel de woningen allemaal even breed zijn, is bijna geen huis hetzelfde. Waar het ene huis wit gekeimd is en voorzien van tuitgevel of doorgetrokken gevel, heeft het andere een donkerbruine of rode steen. 

Ook de raampartijen, kapvorm en verdeling van de ramen is anders. Je hebt dus echt veel te kiezen. De charme van deze huizen zit hem in de detaillering. Mooie raamverdelingen, een chic kader rond de voordeur en bijzonder metselwerk. Hofwoning type D 

De Hofwoningen van 4,8 meter breed vind je ook aan de Hudson. Ze zien er net zo mooi uit als de andere Hofwoningen aan de overkant. Ook hier zie je heel veel variatie in de gevelkleur, dakvorm en details. Het verschil zit hem in de breedte. 
 

Meld je aan! 
Is je interesse gewekt? Ga dan naar de woningen en meld je aan als belangstellende bij je favoriete woningtype op: hetbalkonvanmaassluis.nl/landinwaarts/woningen. 
Dan houden we je per e-mail op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de 36 nieuwe Laan- en Hofwoningen.

SLUIS14 - START VERKOOP BEKEND!

09:59:41 19-04-2019
Rust, ruimte én reuring; dat is wonen in plan Sluis 14 in Maassluis.  Je kunt kiezen ui...
Lees meer

HET BALKON VAN MAASSLUIS: START VERKOOP BEKEND!

09:13:14 19-10-2018
Goed nieuws! De datum van de online start verkoop is bekend. Op donderdag 25 oktober gaat de ver...
Lees meer

** BINNENKORT IN VERKOOP **

14:45:39 10-10-2018
Laan- en Hofwoningen fase 2! In de 2e fase van de Laan- en Hofwoningen woon je straks schitterend...
Lees meer

** BINNENKORT IN VERKOOP **

14:42:15 10-10-2018
Nieuwe Boulevardwoningen in fase 2! In deze fase komen 3- en 4-laagse riante woningen met een he...
Lees meer

Project Laan- en Hofwoningen: Datum start online verkoop!

11:11:34 14-05-2018
Op maandag 14 mei gaat de verkoop van de 36 nieuwe Laan- en Hofwoningen online van start en op woens...
Lees meer